Vsi naši v polfinalu Wujianga

Objavljeno: 4. Maj 2019 - 13:50
Komentarji: 0 komentarjev
Fotografija: Luka Fonda, vir: Planinska zveza Slovenije

V kitajskem Wujiangu poteka četrta letošnja tekma za svetovni pokal v balvanskem plezanju, kjer se je vseh šest naših tekmovalcev uvrstilo v jutrišnji polfinale.

V ženski konkurenci je bila v uvodnih petih balvanih znova razred zase Janja Garnbret, ki je edina od tekmovalk preplezala vseh pet kvalifikacijskih problemov. V polfinale sta se z devetim oziroma trinajstim rezultatom brez težav uvrstili tudi Katja Kadič in Lučka Rakovec.

Pri moških je bil v prvem krogu tekmovanja od naših najboljši Anže Peharc, ki bo v polfinalu nadaljeval z enajstim izhodiščem. Z devetnajstim rezultatom, pa sta zadnji dve mesti, ki sta še vodili v jutrišnji polfinale, ujela tudi Jernej Kruder in Gregor Vezonik.

Jutrišnji polfinale se bo začel ob 3.30 zjutraj po slovenskem času in si ga lahko ogledate v živo na IFSC TV. Finale se začne ob 11. uri po slovenskem času in ga bo tokrat prvič na 2. programu V ŽIVO prenašala tudi TV SLOVENIJA, kot vedno pa si ga lahko ogledate tudi na spletni TV IFSC.

Rezultati - kvalifikacije ŽENSKE>>>

Rezultati - kvalifikacije MOŠKI>>>

Program polfinala in finala - svetovni pokal Wujiang 2019 (6 ur pred SLO časom)

Nedelja, 5. maj 2019
9.30 do 11.45 - polfinale MOŠKI in ŽENSKE (v živo na IFSC TV)
17.00 do 18.30 - finale BALVANI, ženske (v živo na TV SLO 2 in IFSC TV)
18.30 do 20.00 - finale BALVANI, moški (v živo na TV SLO 2 in IFSC TV)

Naslovna fotografija: Luka Fonda, vir: Planinska zveza Slovenije

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.