Vita Lukan tretja na zadnji tekmi svetovnega pokala v Briançonu pred OI

Objavljeno: 19. Julij 2021 - 21:53
Komentarji: 0 komentarjev

Športni plezalci so v francoskem Brianconu končali zadnjo preizkušnjo v težavnosti pred olimpijskimi igrami v Tokiu. Med Slovenci je bila najboljša Vita Lukan na tretjem mestu.

Na tekmi svetovnega pokala so sicer manjkali skoraj vsi udeležencev olimpijskih iger, v njihovi odsotnosti pa sta si zmagi zagotovila Čehinja Eliška Adamovska in Italijan Stefano Ghisolfi.

Rezultati naših tekmovalcev:

Moški: Luka Potočar 8., Domen Škofic 10., Milan Preskar 30., Martin Bergant 31., Žiga Zajc 52.; vseh je bilo 68.
Ženske: Vita Lukan 3., Lučka Rakovec 6., Lana Skušek 7., Tjaša Slemenšek 11., Lucija Tarkuš 26.; vseh je bilo 31.

Vir: STA

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.