V Celju tekma Vzhodne lige v hitrostnem plezanju

Objavljeno: 14. Maj 2019 - 17:26
Komentarji: 0 komentarjev

V nedeljo, 12. maja 2019, se je v Celju odvijala peta tekma letošnje Vzhodne lige.

Na steni v Športni dvorani I. OŠ Celje so v organizaciji ŠPO PD Celje - Matica plezalci tekmovali v hitrostnem plezanju, ki med slovenskimi plezalci še vedno vzbuja mešane občutke, a se tudi po tej plezalni disciplini po uvrstitvi v format olimpijskega tekmovanja zanimanje dviguje. To dokazuje tudi število udeležencev - na tekmi je sodelovalo 240 mladih plezalcev.

Pri mlajših cicibankah je s smerjo najhitreje opravila domačinka Iva Erjavec (ŠPO PD Celje), pri mlajših cicibanih pa Rožle Meke (PS DPČ Šmartno). Pri starejših cicibankah je slavila Žana Gliebe (AK Ravne), pri starejših cicibanih pa Mark Šalamon (ŠD Pajki). Med mlajšimi deklicami je bila najhitrejša Zoja Sedeljšak (AK Slovenj Gradec), med mlajšimi dečki pa Timon Zore (ŠPO APD Kozjak MB). Pri starejših deklicah oz. dečkih sta bila najboljša Ema Kordež (AK Ravne) in Jernej Škufca (PS Ascendo Grosuplje), pri kadetinjah Stela Muršec (PK 6b Ptuj), pri kadetih pa Rok Kralj (ŠAO Velenje) Celotne rezultate si lahko ogledate tukaj >>>

Naslovna fotografija: P. Kramberger/alphut.net.

 

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.