Tomoa Narasaki svetovni prvak v kombinaciji

Objavljeno: 21. Avgust 2019 - 15:49
Komentarji: 0 komentarjev
Fotografija: IFSC TV

Z moškim finalom v olimpijski kombinaciji se je zaključilo svetovno prvenstvo v športnem plezanju.

Zadnji dan so bili najbolj zadovoljni domači navijači, saj je svetovni prvak v kombinaciji postal Tomoa Narasaki. Japonec veljal za enega glavnih favoritov za naslov svetovnega prvaka, kar je potrdil z današnjimi nastopi v vseh disciplinah. V hitrosti je zasedel drugo mesto, v balvanih je bil najboljši, v težavnosti pa je bil še enkrat drugi. Na drugo mesto se je uvrstil Jakob Schubert, ki v hitrosti po pričakovanjih ni bil konkurenčen, je pa nekoliko pod pričakovanji odplezal balvanski del, zato je moral drugo mesto potrditi z zmago v težavnosti. Za presenečenje je na tretjem mestu poskrbel Rishat Khaibullin, ki je dosegel najboljši rezultat v hitrosti, v balvanih je bil zadnji, v težavnosti pa je dosegel peti rezultat. Khaibullin je dosegel prvo medaljo na svetovnih prvenstvih za Kazastan. Dodajmo še, da je zaradi poškodbe prsta med plezanjem prvega balvana, s tekmovanjem zaključil Alexander Megos, ki je spadal v ožji krog favoritov za medaljo.

Rezultati KOMBINACIJA MOŠKI

Naslovna fotografija: IFSC TV

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.