Tekma Zahodne lige v Žirovnici

Objavljeno: 23. Januar 2019 - 11:51
Komentarji: 0 komentarjev

V Žirovnici je tekmovalo več kot 260 mladih plezalcev.

V soboto, 12. januarja 2019, je v Žirovnici potekala plezalna tekma v težavnosti. Dvorana pod Stolom je cel dan gostila glasne navijače, ki so tekmovalce spodbujali do še boljših rezultatov.

Tekma sodi v sklop tekem Zahodne lige, v kateri tekmujejo plezalci z zahodnega dela Slovenije. Pomerilo se je 268 tekmovalcev

Med mlajšimi cicibankami je zmagala Tia Brnot Mrak (ŠD Balvanija), pri njenih fantovskih vrstnikih pa Oskar Stubelj Ars (Soški AO). Pri starejših cicibankah je zmagala Maruša Podobnik (ŠPK Andrej Kokalj), pri starejših cicibanih pa Elija Baloh (PK Kamnik). Zmage pri dekletih v kategoriji mlajše deklice se je veselila Lina Funa (ŠPK Plus), pri mlajših dečkih pa Matevž Margon (ŠPD Korenjak). Hana Humerca (ŠPO Radovljica) je zmagala v kategoriji starejših deklic, pri starejših dečkih pa Tanej Cerar Božič (ŠPO Radovljica). V kategoriji kadetinj in kadetov sta slavila Sara Čibej (DEŠ) in Gal Rihtaršič (AO Kranj).

Rezultati >>>

Naslednja proizkušnja v balvanski tehniki bo 16. februarja na Jesenicah.

Foto: Žiga Eržen in Sašo Marinšek.

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.