Svoljšakovo plezanje do zmage - VIDEO

Objavljeno: 3. Februar 2016 - 20:26
Komentarji: 0 komentarjev

Janez Svoljšak prvič zmagal na tekmi lednih plezalcev.

Minuli vikend je potekala zadnja, četrta tekma letošnje sezone svetovnega pokala v lednem plezanju, ki je štela tudi za evropsko prvenstvo. Najboljši svetovni ledni plezalci so se za medalje borili v italijanskem Rabensteinu, kjer je naš Janez Svoljšak po odličnem finalnem plezanju zelo prepričljivo priplezal do vrha smeri in zasedel 1. mesto in tako ob enem postal tudi evropski prvak!

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.