Svoljšak priplezal finale v Koreji

Objavljeno: 16. Januar 2016 - 13:25
Komentarji: 0 komentarjev

2. tekma svetovnega pokala v lednem plezanju.

Janez Svoljšak (AO Kranj) se je na prvi tekmi nove sezone svetovnega pokala v lednem plezanju, ki je potekala vBozemanu (ZDA) uvrstil v finale težavnosti in tam zasedel odlično 7. mesto.

Kljub več kot mesec dolgem premoru do druge tekme, ki ta vikend poteka v južnokorejskem Cheongsongu je Svoljšak ohranil vrhunsko formo in v polfinalu zasedel 5. mesto.

Vir: iceclimbingwordcup.org.

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.