Svetovni pokal balvani - Innsbruck 2016

Objavljeno: 20. Maj 2016 - 16:17
Komentarji: 0 komentarjev

V petek in soboto, 20. in 21. maja, bo potekala peta balvanska tekma za svetovni pokal v sezoni 2016.

Innsbruck je že tradicionalno prizorišče tekme za svetovni pokal v balvanskem plezanju. Na drugi tekmi na evropskih tleh bo po azijski turneji konkurenc ponovno močnejša. Skupaj je prijavljenih 189 plezalcev in plezalk iz 34 držav. Slovenijo bo na tekmovanju zastopalo šest plezalk in plezalcev. V ženski konkurenci bodo v pomlajeni reprezentanci plezale Janja GarnbretJulija Kruder in Tjaša Slemenšek, pri moških pa bodo tekmovali Jernej KruderGregor Vezonik in Domen Škofic.

Polfinale in finale boste lahko spremljali v živo na spletni strani Mednarodne zveze za športno plezanje IFSC.

Program tekmovanja - Innsbruck 2016

Petek, 20. maj

10:00 - KVALIFIKACIJE moški
16:00 - KVALIFIKACIJE ženske

Sobota, 21. maj

13:00 - POLFINALE moški in ženske (V ŽIVO)
20:15 - FINALE moški in ženske (V ŽIVO)

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.