Štirje Slovenci v finalu težavnosti v Villarsu

Objavljeno: 6. Julij 2019 - 15:34
Komentarji: 0 komentarjev

V švicarskem Villarsu ta vikend poteka prva tekma SP v težavnosti.

V večernem finalu uvodne tekme svetovnega pokala v težavnostnem bomo lahko spremljali kar štiri Slovence. Tja so se uvrstili Janja Garnbret, najboljša pri ženskah v polfinalu, Mia Krampl s 6. in Lučka Rakovec s 7. rezultatom ter Domen Škofic, ki je bil na 2. mestu v polfinalu pri moških.

Ostali naši: Luka Potočar (12.), Vita Lukan (13.), Martin Bergant (15.), Milan Preskar (23.), Anže Peharc (41.), Jernej Kruder (43.), Tjaša Kalan (49.) in Urška repušič (51.).

Rezultati >>>

Urnik tekme SP Villars 2019, sobota, 6.julij:
10.00-12.30 polfinale težavnost 
20.00 finale težavnost moški  
21.00 finale težavnost ženske  
22.00 podelitev medalj - težavnost 

Prenos finala boste lahko spremljali tukaj >>>

 

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.