Štirje naši v finalu!

Objavljeno: 12. November 2017 - 00:53
Komentarji: 0 komentarjev
Friko.si

V finalu Janja Garnbret, Mina Markovič, Vita Lukan in Domen Škofic.

Danes smo v dvorani Zlato polje v Kranju spremljali vrhunske nastope najboljših športnih plezalcev na svetu. Od desetih slovenskih predstavnikov, ki so nastopili v polfinalu, se je v nedeljski finale uspelo uvrstiti Janji Garnbret, Mini Markovič, Viti Lukan in Domnu Škoficu. Kaj se je dogajalo danes v polfinalu pa v spodnji fotogalerijii.

Rezultati - polfinale ŽENSKE>>>

Rezultati - polfinale MOŠKI>>>

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.