Slovenska paraplezalna reprezentanca uspešna v Imstu

Objavljeno: 19. Julij 2016 - 20:16
Komentarji: 0 komentarjev

Slovenska člana parareprezentance še naprej kažeta dobro formo pred jesenskim svetovnim prvenstvom. Tokrat je tekma v obliki mastra potekala v Imstu, na čudoviti zunanji steni. Tekmovanje poteka po posebnih pravilih, kjer vsi tekmovalci v dveh dneh plezajo šest smeri, šteje pa se sešteta dosežena višina, zato je vsaka napaka hitro usodna.

Zdrs noge Gregorja Selaka je bil tako dovolj, da je tokrat domov prinesel srebrno kolajno kljub dobri pripravljenosti. Še posebej prvi dan pa je s plezanjem navdušila tudi Tanja Glušič, vendar žal v njeni kategoriji ni bilo drugih prijavljenih, tako da je bil master zgolj trening tekma za naprej. Mogoče pa so se druge tekmovalke Tanje po tekmi v Campitellu kar malo ustrašile?

Kljub dokaj skromni udeležbi na steni, kjer bo čez mesec dni tudi članska tekma svetovnega pokala, je tudi ta master pokazal, koliko širine premore naš šport in kako nepotrebno se je komurkoli izgovarjati na omejitve. Vsi parašportniki so nam lahko v zgled glede na svojo moč volje in veselje do gibanja navzgor. Parareprezentanco podpirajo Plezalni center Ljubljana in Treking Šport. 

Jurij Ravnik

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.