Rok Klančnik in Danaja Štular zmagovalca 1. runde NLP Lige 2.0

Objavljeno: 22. Januar 2020 - 00:21
Komentarji: 0 komentarjev

V soboto 11.1.2020 se je po dvoletnem premoru na plezalsko sceno vrnila NLP liga, v prenovljenem formatu in tokrat v verziji 2.0. Prvo rundo lige je gostil balvanski center Balvanija, kjer je bilo občutiti veselje, žalost, srečo, jezo, strah, presenečenje, ljubezen in še kaj. NLP runde se je udeležilo skoraj 140 tekmovalcev in kot zmagovalca sta »rumeno« majico vodilnih v skupnem seštevku oblekla Rok Klančnik v moški kategoriji in Danaja Štular v ženski.

Vzdušja zagotovo ni primanjkovalo že od samega začetka lige. Zaradi velikega števila prijavljenih tekmovalcev (skoraj 140) in želje po kakovostni izvedbi lige, so organizatorji izvedli kvalifikacije v dveh skupinah.


Izivov ni zmanjkalo za vseh skoraj 140 prijavljenih tekmovalcev.

Nepozabno finale za v anale

Po osmih urah kvalifikacijskega plezanja, spodbujanja in druženja ob glasbi »DJ Androta«, smo dobili najboljših in najmočnejših 5 fantov in 5 deklet, ki so se pomerili v finalni rundi polne energije in navijaške napetosti. Finala se je udeležilo veliko število gledalcev, ki so s svojim glasnim navijanjem ponesli tekmovalce še višje, kot so mislili da lahko. V zaključnih plezalnih izzivih sta bila najbolj spretna Rok Klančnik v moški  kategoriji in Danaja Štular v ženski.


Kraljica Danaja Štular in Kralj Rok Klančnik 1. runde NLP Lige.

Že prihodnji vikend se NLP liga seli v plezalni center Klajmber v Maribor, kjer se bo odvila 2. RUNDA NLP LIGE. Vabljeni prav vsi ljubitelji plezanja, da se prijavite, družite in preizkusite svoje prste.

Rezultati 1. runde NLP Lige - Balvanija:

ŽENSKE:
1. Danaja Štular
2. Nuša Maver
3. Sandra Kert
3. Barbara Skledar
4. Lea Mlačnik

MOŠKI:
1. Rok Klančnik
2. Rajko Zajc
3. Miha Škof
4. Nejc Erklavec
5. Miha Britovšek

Povezava do vseh rezultatov 1. runde NLP Lige:
https://www.scorecard.info/en/nlp-liga-2-0/1-runda-balvanija-ljubljana

Spored NLP Lige:

2. runda NLP Lige - Kaljmber [1.2.2020]
3. runda NLP Lige - Plus Climbing Koper (KP) [22.2.2020]
4. runda NLP Lige - Bolder Scena (Lj) zaključek lige v z velikim finalom [7.3.2020]

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.