Prvenstvo srednjih šol 2016 - VIDEO

Objavljeno: 2. Februar 2016 - 11:38
Komentarji: 0 komentarjev

Na Škofijski klasični gimnaziji v Ljubljani se je v sredo in četrtek odvijalo 22. srednješolsko prvenstvo v športnem plezanju. Prvi dan so nastopili nelicencirani plezalci - tisti, ki ne tekmujejo na tekmah za državno prvenstvo, drugi dan pa tisti z licencami. Dogodek so posnele tudi kamere državne televizije, triminutno reportažo si na spodnji povezavi (klik) lahko ogledate od 13:15 minute naprej .

1. dan >>>

2. dan >>>

andrej kokalj plezalna tekma video

Za ogled videa KLIKNITE na zgornjo sliko.

Kategorija: 
Oznake: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.