Prvenstvo OŠ v športnem plezanju - razpis

Objavljeno: 21. Januar 2016 - 09:18
Komentarji: 0 komentarjev

Informacije o prvenstvu osnovnih šol v športnem plezanju - spremembe.

Letos je prišlo do spremembe razpisa za prvenstvo osnovnih šol v športnem plezanju. Glavna novost je, da bosta izvedeni dve področni tekmovanji (vzhod in zahod), najboljših 15 tekmovalcev v vsaki kategoriji iz posameznega področja pa bo uvrščenih na državno tekmovanje. Za nastop na državnem tekmovanju je udeležba na področnem tekmovanju obvezna!

1.    Področna tekmovanja*
-    VZHOD: Vojnik, 31. januar 2016 (v sklopu tekmovanj za VZHODNO LIGO v športnem plezanju) - RAZPIS TEKMOVANJA >>>
-    ZAHOD: Šenčur, marec 2016
*Na področnih tekmovanjih pravila tekmovanja z razpisom določi izvajalec. Za nastop na področnem tekmovanju se lahko zaračuna štartnina!

2.    Finalno tekmovanje
Vojnik, 9. april 2016

Za uvrstitev na finalno tekmovanje je udeležba na področnem tekmovanju obvezna. Iz vsakega področja se v vsaki kategoriji uvrsti v finale 15 najboljših tekmovalcev. Na finalnem tekmovanju startnine ni!

V povezavah spremenjen razpis iz Informatorja Športa mladih ter razpis področnega tekmovanja VZHOD.

Naslovna fotografija: Šport mladih

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.