Področno tekmovanje v športnem plezanju za OŠ - ZAHOD

Objavljeno: 14. Marec 2017 - 16:10
Komentarji: 0 komentarjev
arhiv Friko.si

Področno prvenstvo v športnem plezanju za osnovne šole iz zahodne Slovenije bo v sredo, 29. marca 2017, na Osnovni šoli Šenčur.

Področno tekmovanje je za nelicencirane mlajše in starejše učence ter učenke pogoj za uvrstitev na državno tekmovanje. Licencirani tekmovalci tekmujejo le na državnem prvenbstvu.

KATEGORIJE - področno ZAHOD
Tekmovalci brez tekmovalnih licenc Komisije za športno plezanje:
• Najmlajše učenke in učenci letnik 2006 in mlajši (tekmujejo v enotni kategoriji in zaključijo tekmovanje na področni ravni)
• Mlajši učenci in učenke letnik 2004 in 2005
• Starejši učenci in učenke letnik 2002 in 2003

Finalno tekmovanje, kamor se uvrsti po 15 najboljših tekmovalcev oz. tekmovalk v vsaki kategoriji iz posameznega področnega tekmovanja, bo 8. aprila 2017 v Vojniku.

Rok za prijavo je do četrtka, 22. marca 2017. Prijave potekajo preko spletne aplikacije ŠŠT>>>. Tekmovalce prijavijo šole!

Štartnina za tekmovanje je 14 eur.

Uradni razpis tekmovanja je objavljen na povezavi Področno tekmovanje v športnem plezanju za OŠ - ZAHOD>>>
 

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.