Osem slovenskih plezalk v polfinalu Kranja!

Objavljeno: 29. September 2018 - 19:41
Komentarji: 0 komentarjev
Fotografija: circuitclimbing.com

Slovenske plezalke so na domači steni v kvalifikacijah prikazale odlično plezanje.

Tekma za svetovni pokal v Kranju je v popoldanskem programu prinesla Sloveniji še osem polfinalnih nastopov. Naše najboljše plezalke so prikazale odlične nastope, saj se jih je kar osem uvrstilo v večerni polfinale. Janja Garnbret bo v polfinale vstopila z drugim rezultatom, med deset najboljših v kvalifikacijah sta se uvrstili še Mia Krampl in Vita Lukan, ki predstavljata prihodnost slovenskega plezanja ter izkušena Mina Markovič. Med najboljših šestindvajset so se uvrstile še Tjaša Kalan, Lučka Rakovec, Katja Kadič in Lana Skušek.

Polfinale, v katerem bomo poleg vseh omenjenih polfinalistk spremljali še Domna Škofica, bo danes ob 20. uri. V ŽIVO si ga lahko ogledate na spletni strani Mednarodne zveze za športno plezanje - IFSC.

Rezultati - kvalifikacije ženske

Rezultati - kvalifikacije moški 

Fotografija: Circuit Climbing; vir: IFSC

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.