Nazaj na plezalsko sceno prihaja NLP liga 2.0

Objavljeno: 24. December 2019 - 11:32
Komentarji: 0 komentarjev

Verjetno ste v zadnjih dneh že zasledili ali slišali govorice o povratku NLP Lige. Če ne, dovolite, da vam na kratko predstavimo kaj NLP Liga sploh je!

Vse skupaj se je pričelo nekje 10 let nazaj, pod taktirko Urha Čehovina. Liga je nekaj časa aktivno živela in bila med plezalci nadvse lepo sprejeta in obiskana. Potem pa je, tako kot mnogim ostalim, organizatorju zmanjkalo časa za te hece. Tako je NLP Liga malce obmirovala. Leto 2020 pa je prineslo nov zagon in novo energijo med mladimi, ki so podali pobudo o ponovni oživitvi Legendarne NLP Lige.

Leto 2020 prinaša novo ekipo, novo vizijo in novo energijo, s katero organizatorji pričakujejo, da bodo lahko dosegli zastavljene cilje in široki slovenski plezalski javnosti ponudili kakovostno rekreativno tekmovanje s poudarkom na druženju in dobremu počutju.

Liga je namenjena vsem! Zagriženim rekreativcem, ki še med službo, z željo po treningu, visijo na podbojih vrat in krimpajo vse vogale miz in omar, ter tistim, ki vam plezanje predstavlja popoldansko rekreacijo s prijatelji in radi malo pokramljate, ko se sukate po šalcah gor in dol.

Nagrade za vse udeležence

Tudi nagradni sklad je oblikovan tako, da ne nagrajuje zgolj najbolj zagrižene, ki na tekmovanju dajo vse od sebe ampak tudi tiste, ki se tekmovanja udeležite brez hude želje po zbiranju točk. Saj se še spomnite pregovora "Važno je sodelovati, ne zmagati!" kajne? :)

Prav zares, to je tekmovanje za vsakogar!

NLP Liga 2.0 - NA KRATKO:

  • Prva vseslovenska liga plezanja za rekreativce.
  • 4 Runde kvalifikacij na 4ih različnih balvanskih stenah po Sloveniji.
  • Kvalifikacije s 30imi do 40imi balvani od 5A - 7C+.
  • Vsaka Runda se zaključi s Finalom Runde.
  • Točke med posameznimi Rundami se seštevajo.
  • Veliki Finale NLP Lige in denarni sklad v vrednosti 1700 EUR!
  • Bogate nagrade za vse udeležence!
  • Srečo'ulov (nagradni žreb) za vse, ki se udeležite vseh 4ih rund. V žrebu bo CRASH PAD in mnoge druge velike nagrade!
  • DJ s vzpodbujajočimi ritmi od prvega, do zadnjega balvana.

Podorobnosti o NLP ligi 2.0 si lahko preberete tudi NA DOLOGO tukaj >>

Prav zares, to je tekmovanje za vsakogar! Upamo, da se vidimo v čim večjem številu skupaj ustvarili nepozabni povratek NLP Lige!

Najlepše zahvala gre vsem sponzorjem, ki pomagajo pri uresničitvi vizije najbolj "super duper top šit" plezalnega dogodka, ki ga Slovenija še ni videla!

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.