Mladi Slovenci uspešni na Petzen Trophy 2016

Objavljeno: 18. Julij 2016 - 07:00
Komentarji: 0 komentarjev

V začetku meseca, od 8. pa do 10. julija, je v Šmihelu pri Pliberku v Avstriji potekalo že 14. mednarodno tekmovanje v športnem plezanju Petzen Climbing Trophy, kjer je bilo prisotnih 300 mladih tekmovalcev iz skoraj 20. različnih držav. Tekmovanje je namenjeno otrokom, pleza pa se tako v hitrosti, balvanih in težavnosti in v večih starostnih kategorijah.

Seveda so bili prisotni tudi slovenski mladi plezalci, ki so se kar nekajkrat povzpeli na stopničke za zmagovalce. 

Medalje so dobili:

za 1. mesto v balvanih Petra Glušič in Dominika Kodra

za 3. mesto v težavnosti Sara Glušič in Ema Seliškar

 

Petra Glušič pa je dobila še pokal za skupno tretje mesto v kombinaciji.

Rezultati >>>

Fotografije: Mateja Glušič.

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.