Mia Krampl bronasta na MEP

Objavljeno: 4. September 2016 - 09:51
Komentarji: 0 komentarjev
Fotografija: Slovenska mladinska reprezentanca

V Mitterdorfu se je v soboto, 3. septembra, zaključilo tekmovanje v težavnostnem plezanju na mladinskem evropskem prvenstvu.

Slovenska reprezentanca je imela v finalu tri predstavnike. Mia Krampl je s 3. mestom v kategoriji kadetinj poskrbela za edino slovensko medaljo na prvenstvu. V finalu sta plezali še Kaja Skvarč Božič pri mladinkah, ki je dosegla 5. mesto, in Lučka Rakovec pri starejših deklicah, ki je dosegla 6. mesto.

Slovenska reprezentanca je sicer štela 15 tekmovalcev, ki pa niso dosegli vidnejših uvrstitev.

Slovenske uvrstitve na MEP Mitterdorf 2016

Mladinci: 29. Igro Primc
Mladinke: 5. Kaja Skvarč Božič
Kadeti: 26. Matic Kotar, 32. Maks Bogolin, 34. Klemen Novak
Kadetinje: 3. Mia Krampl, 13. Vita Lukan
St. dečki: 15. Andrej Polak, 20. Žiga Zajc, 23. Luka Potočar, 40. Aljaž Resnik
St. deklice: 6. Lučka Rakovec, 16. Petra Glušič, 31. Ema Stopar, 37. Saša Brodej

Tekmovanje je štelo tudi za zadnjo tekmo evropskega mladinskega pokala. Na koncu so podelili medalje najboljšim v skupnem seštevku. Luka Potočar je v kategoriji starejših dečkov dosegel 1. mesto, Lučka Rakovec pa 3. mesto v kategoriji starejših deklic.

Naslovna fotografija: Slovenska mladinska reprezentanca

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.