Janja Garnbret v polfinalu za razred boljša od tekmic

Objavljeno: 23. April 2017 - 08:46
Komentarji: 0 komentarjev
Fotografija:IFSC

Janja Garnbret v boju za medalje.

V Kitajskem Chongqingu poteka druga balvanska tekma za svetovni pokal v sezoni 2017. Pozno ponoči po našem času je potekal polfinale, v katerem je blestela Janja Garnbret. Edina od tekmic je dosegla vrh vseh štirih balvanskih problemov. Do tretjega celo vse v prvem poskusu, za zadnjega pa je porabila dva poskusa. Vse druge tekmovalke, ki so se uvrstile v finale, so dosegle po dva polfinalna vrhova. Dobro je tekmovala tudi Katja Kadič, ki je z enim doseženim vrhom zasedla končno 11. mesto. V finalu bodo Garnbretovi konkurentke še Shauna Coxey, Akiyo Noguchi, Staša Gejo, Anna Stöhr in Alannah Yip.

V moški konkurenci je v polfinalu največ pokazal Jongwon Chon, ki se je uvrstil pred tri Japonce, v finalu pa sta še francoski in ruski predstavnik.

V moški konkurenci sta naše barve zastopala Jernej Kruder in Domen Škofic. Oba sta tekmovanje nekoliko presenetljivo končala že v kvalifikacijah in zasedla 39. oz. 41. mesto.

Rezultati - polfinale ŽENSKE

Rezultati - polfinale MOŠKI

Finale - Chongqing 2017

Nedelja, 23. april (6 ur pred slovenskim časom)

18:00 do 19:30 - FINALE moški in ženske (V ŽIVO)

Finale si boste lahko pogledali v živo na spletni strani Mednarodne zveze za športno plezanje IFSC.

Naslovna fotografija: IFSC

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.