Janja Garnbret do vrha tudi brez magnezija

Objavljeno: 8. Julij 2019 - 15:29
Komentarji: 0 komentarjev
Vir: Beta Routesetting video

Janja Garnbret nas vedno znova preseneti. Tokrat do vrha polfinalne smeri brez magnezija.

Če nas je s svojimi zmagami že nekako razvadila in je v tekmovalnem smislu v žep pospravila že skoraj vse rekorde, ki jih iz tekme v tekmo le še povečuje, pa se ji je v polfinalni smeri prve letošnje tekme za svetovni pokal v težavnosti pripetila prav posebna nevšečnost, ki je ni niti malo zmotila ter znova poskrbela, da ljubitelji tekmovalnega športnega plezanja o njej govorijo s presežniki. 

Marsikdo bi rekel, da se tekmovalki takšnega kova to ne bi smelo pripetiti, vendar se v športu takšne in drugačne neprijetnosti dogajajo tudi najboljšim. Trenutno prvi športni plezalki svetovnega pokala se je že po nekaj gibih v polfinalni smeri odpel trak, na katerem je pritrjena vrečka za magnezij, nepogrešljiv del opreme športnih plezalcev. Naša šampionka je le nemočno pogledala proti tlom in suvereno nadaljevala s plezanjem ter kot edina tekmovalka dosegla vrh polfinalne smeri.

Njeno plezanje v polfinalni smeri si lahko pogledate v spodnjem videu.

Vir: Beta Routesetting Youtube

Kategorija: 
Oznake: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.