Imst - četrta postaja svetovenga pokala v težavnosti

Objavljeno: 19. Avgust 2016 - 10:07
Komentarji: 0 komentarjev
Fotografija: IFSC

Četrta tekma za svetovni pokal na tradicionalnem prizorišču na avstrijskem Tirolskem.

V Imstu so plezalci ob 9. uri začeli s plezanjem v kvalifikacijah. Med tekmovalci je tudi 9 slovenskih reprezentantov. Pri ženskah plezajo Janja Garnbret, Mina Markovič, Rebeka Kamin, Tjaša Kalan in Veronika Meke, pri moških pa Domen Škofic, Urban Primožič, Martin Bergant in Milan Preskar.

Po prvih treh tekmah ima slovenska reprezentanca pet zmag od šestih možnih. Za to sta poskrbela Janja Garnbret s tremi zmagami in domen Škofic, ki je zmagal dvakrat. V finalu je dvakrat plezal še Urban Primožič, enkrat pa Mina Markovič.

Polfinale in finale boste lahko spremljali v živo na spletni strani Mednarodne zveze za športno plezanje IFSC.

Program tekmovanja - Imst 2016

Petek, 19. avgust
9:00 do 15:00 - KVALIFIKACIJE moški in ženske
18:30 do 22:00 - POLFINALE moški in ženske (V ŽIVO)

Sobota, 20. avgust
19:30 do 22:00 FINALE ženske in moški (V ŽIVO)

Naslovna fotografija: IFSC

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.