Gregor Vezonik v Teksasu pokoril ameriško konkurenco

Objavljeno: 23. November 2018 - 16:07
Komentarji: 0 komentarjev
Fotografija: USA Climbing

Dolgujemo vam še informacijo o vrhunskem nastopu Gregorja Vezonika na tekmi finalne serije ameriškega državnega prvenstva v balvanskem plezanju.

Slovenski reprezentant, ki že dober mesec trenira v Dallasu, se je v Houstonu udeležil zadnje tekme finalne serije ameriškega državnega prvenstva v balvanskem plezanju. Najboljši je bil že v kvalifikacijah, v finalu pa je to le še potrdil in se veselil prestižne zmage ter tako dopolnil vrhunske rezultate slovenskih reprezentantov konec prejšnjega tedna. Gregor ostaja v ZDA vse do konca decembra, potem pa se vrača domov in začne s pripravami na novo sezono.

Vir: koroskenovice.si

Naslovna fotografija: USA Climbing

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.