Finale Triglav The Rock z devetimi Slovenci

Objavljeno: 25. Maj 2019 - 18:54
Komentarji: 0 komentarjev

V letošnjem finalu tretje izdaje tekmovanja v balvanskem plezanju Triglav The Rock, ki bo danes zvečer potekal na Kongresnem trgu v Ljubljani, se je uvrstilo kar dever Slovencev. 

Ženski finale bo čisto slovenski. Tam bomo lahko gledali Mino Markovič, Vito Lukan, Urško Repušič, Julijo Kruder, Katjo Kadič in lansko zmagovalko Janjo Garnbret. V moškem finalu bodo nastopili Ukrajinec Serhij Topiško, Avstrijec Alfons Dornauer, Rus Aleksej Rubcov in domači predstavniki Gregor Vezonik, Jernej Kruder in Anže Peharc.

Začetek finala bo ob 20. uri. Ob 22.25 bo posnetek finala na 2. programu predvajala tudi TV Slovenija. Prenos lahko v živo spremljate na TV Maribor in MMC-ju.

Vir: Triglav The Rock facebook stran.

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.