Domen Škofic najboljši v kvalifikacijah

Objavljeno: 29. September 2018 - 14:02
Komentarji: 0 komentarjev
Fotografija: IFSC

Na tekmi za svetovni pokal v športnem plezanju v Kranju so končane kvalifikacije v moški konkurenci.

Po napovedih so v Kranju tekmovalce pričakale težke kvalifikacijske smeri. Med vsemi je bil v predtekmovanju najboljši Domen Škofic, ki je v obeh smereh dosegel najboljši rezultat in ima pred nadaljevanjem najboljše izhodišče. Drugi naši so s tekmovanjem zaključili v kvalifikacijah. Martin Bergant (33.), Klemen Novak (35.), Milan Preskar (37.), Žiga Zajc (42.) in Luka Potočar (43.). Trenutno se v kvalifikacijah merijo ženske. Polfinale za obe kategoriji bo danes ob 20. uri, ki si ga boste lahko ogledali V ŽIVO tudi na spletni strani Mednarodne zveze za športno plezanje - IFSC

Rezultati - kvalifikacije moški 

Fotografija: IFSC

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.