Domen Škofic gost na VAL-u 202

Objavljeno: 1. December 2016 - 17:21
Komentarji: 0 komentarjev
Fotografija: Friko.si

Domen Škofic je bil v sredo, 30. novembra, gost v športno-pogovorni oddaji V sredo na Valu 202.

Slovenski plezalci so v najboljši sezoni v zgodovini slovenskega tekmovalnega športnega plezanja pritegnili tudi zanimanje medijev. Vrhunske rezultate sta v Kranju z zmago v skupnem seštevku svetovnega pokala v težavnosti zaokrožila trenutno naša najboljša tekmovalca Domen Škofic in Janja Garnbret, ki je bila najboljša tudi v skupnem seštevku treh disciplin, najpomembnejšo zmago v sezoni pa je dosegla septembra na svetovnem prvenstvu v Parizu.

Če ste zamudili oddajo in vas zanima, kaj je o uspešni sezoni povedal Domen, kliknite na povezavo V sredo - Domen Škofic, športni plezalec>>>

Naslovna fotografija: Friko.si

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.