Anže Peharc v finalu težavnosti

Objavljeno: 25. November 2020 - 16:16
Komentarji: 0 komentarjev
Fotografija: Luka Fonda; vir: PZS

Na evropskem prvenstvu v Moskvi bomo zvečer v finalu težavnosti navijali tudi za Anžeta Peharca.

Zaradi znanih okoliščin, se za številčno najskromnejšo slovensko ekipo v zadnjih letih, nadaljujejo uspešni nastopi na evropskem prvenstvu v športnem plezanju. V današnjem polfinalu težavnosti je Anže Peharc skupaj še z nekaterimi tekmovalci dosegel drugo višino ter si priboril šesto izhodišče pred večernim finalom. V zaključne boje je uvrščenih osem najboljših v moški in ženski konkurenci. Finale za ženske se bo začel ob 19. uri (17.00 po SLO času) po lokalnem času, v moški konkurenci pa ob 20. uri (18.00 po SLO času). Finalne boste lahko spremljali tudi na "Olymipc Channel", povezava pa je dostopna tudi preko spletne strani Mednarodne zveze za športno plezanje (IFSC).

REZULTATI - POLFINALE MOŠKI>>>

REZULTATI - POLFINALE ŽENSKE>>>

Naslovna fotografija: Luka Fonda; vir: PZS

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.