Že veste, kaj boste letos za maškare? Bi bili plezalska zvezda?

Objavljeno: 7. Februar 2018 - 15:28
Komentarji: 0 komentarjev

Maškarada s plezalno-pustnimi dogodki je pred vrati, vi pa nimate kostuma. Nič hudega! Potrebujete le malo domišljije in nekaj dodatkov – tako se boste v zadnjem trenutku lahko prelevili v velike plezalske zvezde ali legende.

Kako z malo domišljije postanete plezalska zvezda?

Pustna rajanja v plezalnih centrih

Zelo malo časa je še do letošnjega pusta, če je le mogoče, se opravite čim prej in nikar ne čakajte na zadnji trenutek. V pustnem času pa je tudi nekaj pustno-plezalskih dogodkov v balvansko-plezalnih centrih po Sloveniji.

Za vas smo pripravili hitri pregled nekaterih pustnih dogodkov:

Balvanski plezalni center Balvanija pripravlja v soboto 10.02. ob 17:00 že tretjič zapored »Maškarada boulder party«. Zaradi priprav bo na ta dan plezalni center zaprt do ure začetka dogodka. Pozor, vse maškare bodo imele prost vstop. Več o programu dogodka si oglejte na spletni strani plezalnega centra Balvanija.

V Plezalnem centru Ljubljana bodo lahko vse maske na pustni torek 13.02. plezale ceneje. Zato ste vabljeni vsi, da se našemite in pridete razmigati prste. A pozor, malo v šali in malo za res iz PCL sporočajo, da »samo narisani brki niso dovolj« :) Več o ugodnostih za vse maske, si preberite na spletni strani dogodka.

Tudi v Mariboru se bo za pusta dogajalo. Balvanski plezalni center Klajmber pripravlja v torek 13.02. ob 17:00 prijetno pustno druženje, na katerem se boste lahko posladkali s krofi, pogreli ob kuhanem vinu, najboljša maska pa bo tudi nagrajena. Na ta dan vas bodo čakali tudi sveži balvani vseh težavnosti.

Kategorija: 
Oznake: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.