60 plezalnih tatujev za moške in ženske

Objavljeno: 23. April 2018 - 12:52
Komentarji: 0 komentarjev

Danes lahko v gorah in naravi srečate veliko pohodnikov, gornikov, kamor se odmaknejo od vsakodnevnega hitrega tempa življenja in kjer se tudi sproščajo. Za veliko teh pa je svet vertikale, plezanja in alpinizma povsem nekaj tujega in nedostopnega.

Na drugi strani pa najdete športne plezalce in alpiniste, ki jim gorništvo ni dovolj in iščejo svoje izzive v navpičnih stenah v katerih potiskajo svoje meje. Iščejo izzive, smeri in linije, ki so težje in težje, bolj strme in lahko tudi nevarne. Ko spoznate takšnega plezalca oz. alpinista, ugotovite, da je to njegov način življenja v katerem se počuti povsem sproščenega in varnega.

S tatujem izražajo pripadnost

Pri mnogih plezalcih in alpinistih način življenja, ki ga živijo ne ostane samo znotraj njih. To želijo pokazati tudi navzven in največkrat lahko to zasledimo v obliki tatujev. Pri tem ne gre le za neko risbo s tematiko plezanja, ampak s tatujem izražajo svojo pripadnost in samega sebe.

Preko 60 plezalnih tatujev

V fotogaleriji si lahko ogledate nekaj že narejenih tatujev v katerih mogoče najdete navdih za svojega.

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.