Zan Sudar prvič do 8B

Objavljeno: 24. Avgust 2016 - 10:21
Komentarji: 0 komentarjev
Fotografija: Luka Tambača

Mladinski reprezentant do osebnega rekorda v Švici.

Zan Sudar pleza v Magic Woodu, kjer je v zadnjem tednu nanizal nekaj izjemno težkih balvanskih vzponov. Že v petek je preplezal problem Steppenwolf (8B), kar je njegov najtežji vzpon v balvanih.

Dobro formo je potrdil v naslednjih dneh, ko je bil uspešen še v problemih One summer in paradise (8B), The bomb is explosion (8A) na fleš in Muttertag (8A).

Naslovna fotografija je izpred dveh let, ko je Zan v Magic Woodu preplezal svoja prva balavanska problema z oceno 8A+.

Naslovna fotografija: Luka Tambača

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.