Anže Peharc do 8B+ v Švici

Objavljeno: 21. Avgust 2020 - 12:57
Komentarji: 0 komentarjev
Fotografija: Vladek Zumr; vir: Anže Peharc

Anže Peharc je v petih dneh plezanja v znanem švicarskem balvanskem področju Magic Wood v petih dneh preplezal 7 balvanskih problemov težavnosti od 7C+/8A do 8B+.

Najtežji med njimi je bil znani problem Unendliche geschichte (8B+), kar je tudi njegov najtežji balvanski vzpon v karieri. Poleg tega je bil uspešen še v problemih High Spirit (8A+/B), Massive attack (8A+), Fox Lady (8A), Octopussy (8A) ter Intermezoo in Minisex roof (oba 7C+/8A).

Na psodnjem posnetku si lahko pogledate celoten vzpon v balvanskem problemu Unendliche geschichte.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anze Peharc (@anze.peharc) on Aug 20, 2020 at 3:41am PDT

Naslovna fotografija: Vladek Zumr; Vir: Anže Peharc 

 

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.