V Kopru odprli največji balvanski center v Sloveniji

Objavljeno: 3. April 2017 - 20:48
Komentarji: 0 komentarjev
Fotografija: Pluc Climbing Koper

Športni park Bonifka bogatejši za 700 kvadratnih metrov plezalnih površin.

V soboto, 1. aprila, so v Kopru otvorili največji balvanski center v Sloveniji, ki bo 700 kvadratnimi metri plezalnih površin nudil balvanske izzive najboljšim plezalcem na svetu in tudi tisti, ki se bodo s plezanjem spoznavali prvič. V dvorani so še prostor za ogrevanje in pripravo na plezanje, igralnica za otroke ter vadbeni prostora za pilates, jogo ipd.

Vodja projekta Luka Fonda je idejo o plezalnem centru v Kopru dobil že pred leti. Z možnostjo najema prostora, v katerem je bila pred tem balinarska dvorana, pa mu je odprla pot k uresničitvi tega projekta. Naložba, vredna okrog 300.000 eur, je bila v celoti financirana z zasebnimi sredstvi.

Balvanski center bo z rednim obratovanjem začel v torek, 4. aprila 2017, odprt pa bo vsak dan, razen ponedeljka, od 14. do 22. ure.

Fotografije: Luka Fonda, Plus Climbing Koper

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.