Slovenski mladinci na pripravah v Fontu

Objavljeno: 16. Marec 2017 - 12:38
Komentarji: 0 komentarjev
Fotografija: Slovenia Junior Climbing Team

Slovenska mladinska reprezentanca se mudi na pripravah v Fontainebleauju.

Na FB strani slovenske mladinske reprezentance se je pojavilo nekaj fotografij iz priprav, ki jih naši mladi plezalci in plezalke izkoriščajo za priprave na prve letošnje mednarodne tekme, ki se bodo začele aprila. Poročajo tudi o odličnem vzponu v legendarnem balvanskem problemu Karma (8A+), ki ga je uspelo preplezati Luki Potočarju, Maticu Kotarju in trenerju Klemnu Kejžarju.

Avtor tega problema je Fred Nicole, ki je prvi vzpon opravil leta 1995.

Posnetek uspešnega vzpona Luke Potočarja si lahko pogledate na povezavi Slovenske mladinske reprezentance.

Vir in fotografija: Slovenska mladinska reprezentanca

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.