Ramadan, 8B za Gregorja Vezonika

Objavljeno: 24. Januar 2017 - 12:12
Komentarji: 0 komentarjev
Fotografija: David Mencinger

Gregor Vezonik je v zadnjem mesecu opravil nekaj odličnih balvanskih vzponov.

Zadnji mu je uspel pred dobrima dvema tednoma v Ožbaltu, kjer je bil uspešen v balvanskem problemu Ramadan (8B). Prvi vzpon je marca leta 2009 opravil Rok Klančnik, mesec za njim je drugi vzpon opravil Jernej Kruder, še dve leti kasneje pa tretjega Miha Britovšek.

Gregor Vezonik je nekaj težkih balvanskih vzponov opravil že pred novim letom, ko je plezal v balvanskem področju Red Rocks v Koloradu. Uspešen je bil v sedmih problemih, ocenjenih z 8A ali več, najtežja med njimi pa sta bila The Reflecting Pool in Meadwork Lemon Stand (oba 8B).

Vir: 8a.nu in Gregor Vezonik

Naslovna fotografija: David Mencinger

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.