Miha Hribar v problemu Zombie nation, 8A - video

Objavljeno: 27. December 2016 - 12:14
Komentarji: 0 komentarjev
Fotografija: Juho Sorvettula

Miha Hribar je za praznike odpotoval v Albarracin, najbolj znano balvansko področje v Španiji.

Že v petek in soboto mu je uspelo preplezati nekaj težkih balvanskih problemov. Najtežjega, Zombie nation (8A), je preplezal v drugem poskusu, le malo pa mu je manjkalo, da bi mu uspel vzpon "na fleš". Poleg tega je bil uspešen še v dveh problemih, ocenjenih s 7C+ in še v nekaj lažjih. Vzpon v najtežjem problemu si lahko pogledate v spodnjem videu.

Vir: Miha Hribar, Balvanija

Fotografija: Juho Sorvettula

 

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.