Jernej Kruder z novim projektom do 8B+

Objavljeno: 15. Februar 2016 - 12:37
Komentarji: 0 komentarjev

V Valle Bavona je preplezal projekt in ga ocenil z 8B+.

Jernej Kruder se je po slabih dveh mesecih vrnil v balvane doline Bavona, kjer je bil zelo uspešen že v prvih dneh. V drugem poskusu dneva v njem pa je poskušal že dva dneva ob prejšnjem obisku, je preplezal nov balvanski problem, za katerega predlaga oceno 8B+. Za potrditev imena problema in predloga ocene čaka še plezalce, ki so linijo odkrili in očistili za plezanje. Lotil še lastnega projekta, ki ga je našel blizu problema Trigonometry. Novo linijo, težavnosti 8A, je poimenoval Tektonik effect. Zdaj čaka na izboljšanje vremenskih razmer, ki bodo omogočale nove poskuse v balvanskih problemih, ki si jih je zadal za tokratni cilj.

Vir in fotografija: Jernej Kruder FB profil

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.