Jernej Kruder v Catalan Witness the Fitness, 8C [video]

Objavljeno: 29. Marec 2017 - 10:15
Komentarji: 0 komentarjev
Fotografija: Epic TV

Jernej Kruder je 7. marca 2017 opravil vzpon v 22 gibov dolgem balvanskem problemu Catalan Witness the Fitness (8C).

O zelo uspešnem plezanju v katalonskem plezališču Cova del ocell smo že poročali. Takrat je Jernej v dveh dneh preplezal smer Bi herri, barokka bat z oceno 9a in omenjeni balvanski problem, ocenjen z 8C. V produkciji Epic TV je nastal prispevek, v katerem si lahko pogledate celoten vzpon ter kratko zgodbo iz ust našega plezalnega asa.

Vir: Epic TV

 

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.