Jernej Kruder, The shelter, 8B+ - video

Objavljeno: 21. Februar 2016 - 19:25
Komentarji: 0 komentarjev

Posnetki najtežjih vzponov Jerneja Krudra v Valle Bavona in Chironicu.

Na začetku tedna smo poročali o uspešnih prvih vzponih Jerneja Krudra v balvanskih problemih The Shelter (8B+) in Tektonik effect (8A) v dolina Bavona. Nekaj dni kasneje je v Chironicu opravil še nekaj težkih vzponov, najtežji med njimi pa je bil balvanski problem Big Kat (8B+). Uspešne poskuse si lahko pogledate v spodnjem videu.

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.