Jernej Kruder še enkrat do 8B+

Objavljeno: 19. Februar 2016 - 12:36
Komentarji: 0 komentarjev

Po vzponih v Valle Bavona, še odlični vzponi v Chironicu.

Jernej Kruder je po dveh prvih vzponih v balvanskih problemih The Shelter (8B+) in Tektonik effect (8A) plezal še vChironicu, kjer je preplezal še štiri izjemno težke linije. Najtežja od njih je Big Kat (8B+), pred tem pa je bil uspešen v istem problemu z začetkom stoje Big Kat stand (8A+) ter problemih Alphane Moon (8A) in La Persistencia de la memoria (8A).

Z njim je plezal tudi Klemen Kejžar, ki po dosežkih ni veliko zaostal za trenutno našim najboljšim balvanskim plezalcem. V Chironicu je preplezal probleme Einfisch Kleinfisch (8B)Alphane Moon (8A) na fleš ter že zgoraj omenjena problema Big Kat stand in La Persistencia de la memoria. Pred tem je bil v Valle Bavona uspešen v problemih Trigonometry (8A) in neimenovanem problemu z oceno 7C.

Naslovna fotografija: Jernej Kruder FB profil

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.