Catalan Witness the Fitness, 8C - video

Objavljeno: 9. Februar 2016 - 15:04
Komentarji: 0 komentarjev

Prvi vzpon Chrisa Sharme v balvanskem problemu v Kataloniji.

Ameriški plezalec, ki že nekaj časa živi v Kataloniji, je po nekaj letih osredotočenja na športnoplezalne smeri, spet prešel k disciplini balvanskega plezanja, v kateri je blestel že kot najstnik. V Cova de Ocell, ki je 40 minut oddaljena od Barcelone, je na začetku decembra opravil prvi vzpon v problemu Catalan Witness the Fitness (8C). Linija poteka v strehi jame in povezuje problema, težavnosti 8B/B+ in 8A+.

Ime problema je povezal s prvim vzponom v problemu Witness the Fitness (8C) v gorovju Ozark v Arkansasu, ki ga je Sharma opravil leta 2005.

Vzpon v problemu Catalan Witness the Fitness si poglejte v spodnjem videu.

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.