Border patrol, 8A+ - nov balvanski problem v Oplotnici

Objavljeno: 9. Marec 2017 - 14:39
Komentarji: 0 komentarjev
Fotografija: Rok Klančnik

Rok Klančnik preplezal nov balvanski problem na Pohorju.

Balvanski problem Border patrol je ocenil z 8A+. Kot je še zapisal gre za nekoliko specifično in zelo zanimivo "top" linijo, ki se nahaja le 5 metrov stran od ceste.

Po objavi na svojem Instagram profilu, ga je za "beto" problema takoj povprašal Jernej Kruder, Rok pa mu je kot pravi plezalni prijatelj hitro odgovoril in ponudil super informacije za morebitne ponavljavce: "Štartaš nt v špranji, desna peta-prsti zravn desne roke, greš z levo na levi sloper, z desno na rob in na najbolšega, postaviš levo nogo na štart, podaljšuješ z levo na kolkr tolk grif se vedno na levi rejli, pol pa 2x podaljšaš z desno čez rob.. Tk nekak :)." Bere se enostavno, po oceni sodeč pa je v praksi problem precej težji.

Naslovna fotografija in vir: Rok Klančnik

 

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.