Alex Puccio v New Base Line (8B+)

Objavljeno: 1. Junij 2018 - 21:17
Komentarji: 0 komentarjev

Lansko leto je Alex Puccio med krajšo tekmovalno pavzo na hitro skočila v švicarski Magic Wood in tam prepletala znano linijo, balvanski problem The New Base Line (8B+).

Američanka, ki sodi v elitno skupino plezalk, ki je uspela preplezati obalvansko oceno 8B+ ali več, je v odlični formi, kot je takrat bila, hitro preplezala še balvansko klasiko Riverbed (8B).

Alex je do sedaj preplezala štiri 8B+: Jade, Wheel of Chaos, New Base Line in Penrose Step

Vir in fotografija: lacrux.com.

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.