Z baletom do zmag in najtežjih smeri

Objavljeno: 12. April 2019 - 17:49
Komentarji: 0 komentarjev

Adam Ondra z baletom do novih občutkov v iskanju lastnih meja pri plezanju.

Leto 2020 bo prelomno v zgodovini športnega plezanja. Prvič se bodo na olimpijskih igrah preizkusili tudi plezalci, ki jih želja po medaljah žene k še napornejšim treningom. Pri tem pa ni vse usmerjeno le v moč, plezalci za urjenje novih veščin uporabljajo tudi nove, zanje dokaj nenavadne prijeme. 

Adam Ondra v seriji kratkih filmov imenovanih "Pot do Tokia" prikazuje svoje priprave za olimpijske igre. Sedmi del je posvečen njegovemu urjenju v baletu. Precej zabavni kadri - Ondra v baletnem dresu, njegovi poskoki itd. bi na trenutke bolj sodili v kategorijo video smešnic. Ker je objava videa datirana na 1. april presojo ali gre za šalo ali resno delo prepuščamo vam.

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.