Vlomi v avtomobile - plezališče Preddvor

Objavljeno: 19. Julij 2019 - 09:30
Komentarji: 0 komentarjev

Opozorilo pred vlomi v avtomobile.

Bralec nas je opozoril, da ponovno prihaja do vlomov oziroma poskusov vlomov v avtomobile na parkirišču za plezališče Preddvor. Ta teden so mu poskušali vdreti v avtomobil,kar jim ni uspelo, so pa poškodovali avtomobiska vrata. Sosednjemu avtomobilu pa so razbili šipo.

Tovrstni vlomi v vozila so vedno aktualni predvsem na izhodiščih in parkiriščih za različne športne in izletniške dejavnosti ter ob različnih (osebnih ali javnih) dogodkih, ko je na nekem parkirišču več parkiranih vozil in so ta puščena brez nadzora. Običajno gre za vlome z naviranjem in razbijanjem stekla. Najpogosteje je odtujen denar, tarča pa so tudi bančne kartice, denarnice in drugi vredni predmeti, med njimi tudi športni pripomočki in podobno. 

 

 

 

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.