Vabljeni k popisu slovenskih plezališč

Objavljeno: 16. Junij 2020 - 08:56
Komentarji: 0 komentarjev
Vir: Projekt OSP

Planinska zveza Slovenije s Skladom slovenski plezališč in Projekt OSP vabita k popisu slovenskih plezališč.

Slovenska plezališča so pomemben del plezalne infrastrukture, za katere KŠP že več kot 20 let pridobiva sredstva za nakup materiala. Dodatna sredstva prihajajo v zadnjih letih tudi preko Projekta OSP. Najpomembnejša naloga skupnega projekta je, da bi bila naša plezališča dobro in predvsem varno opremljena.

Status plezališč v veliko primerih še vedno ni urejen in vsi skupaj se srečujemo s številnimi problemi. Zaradi boljšega pregleda nad stanjem plezališč in sprotnega reševanja težav vabijo vse klube in plezalce k celostnemu popisu slovenskih plezališč.

Na povezavi je na voljo Tabela za pregled stanja smeri v slovenskih plezališčih>>> (vanjo vpisujete le preverjene podatke)

Spodaj objavljamo tudi Obrazec plezališč in Tabelo plezališč. S tem želijo pridobiti natančne informacije o slovenskih plezališčih.

- Obrazec plezališč

- Tabela plezališč

Klubi in plezalci ste vabljeni tudik doniranju sredstev, s katerimi omogočite varnejše plezanje in bolj urejena plezališča. Več na spletni strani Projekt OSP>>>

 

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.