V Čerjanu preopremljene smeri

Objavljeno: 13. Junij 2019 - 06:58
Komentarji: 0 komentarjev

Letošnji seminar za opremljevalce športno plezalnih smeri​ je potekal v plezališču Čerjan pod Kumom v Zasavju.

Svedri in sidrišča v tamkajšnjih smereh, ki so nastale že sredi 90-ih let prejšnjega stoletja so bili v zelo slabem stanju. 16 pripravnikov pod taktirko vodje seminarja Albina Simoniča, Vilija Gučka in Rajka Zajca v organizaciji KŠP PZS je v dveh dneh preopremilo 22 smeri. Zajc je dodal še eno novo.

Po zaslugi tečajnikov in njihovih "nadzornikov" imamo še eno odlično opremljeno in očiščeno plezališče v Sloveniji, ki je zaradi severne lege in gozda odlična izbira za toplejše mesece.

Fotografije: Rajko Zajc.

 

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.