Steve McClure v smeri Rainman, 9b - video

Objavljeno: 20. April 2018 - 13:21
Komentarji: 0 komentarjev

Steve McClure je junija lani preplezal najtežjo smer v Veliki Britaniji in prvo smer, ocenjeno z 9b med Britanci.

O tem smo na Friko.si že pisali, tokrat pa objavljamo še video, v katerem 46-letni Steve McClure pripoveduje svojo zgodbo o vzponu v smeri Rainman (9b), ki je obogatena s čudovitimi posnetki. Za uspešen vzpon v najbolj znanem britanskem plezališču Malham Cove je v sedmih letih porabil kar 128 dni študiranja in poskušanja v smeri.

Vir: teamBMC

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.