Skrivnost vrhunskih plezalcev - trening nasveti (VIDEO)

Objavljeno: 29. Junij 2016 - 10:12
Komentarji: 0 komentarjev

Bi radi izvedeli, v čem je skrivnost vrhunskih plezalcev?

Brez težav, kajti Francoz Romain Desgranges je nekaj nasvetov za boljšo plezalno tehniko zaupal javnosti v petih kratkih video posnetkih.

V njih lahko dobimo nasvete, kot so, da balvan preplezamo trikrat zapored - v čevljih, nogavicah in plezalnikih, saj dobimo tako najboljši občutek za vsak balvanski problem. Izvemo tudi, kako okrepiti trebušne mišice, ki so nujne za plezanje streh oziroma za to, da noge brez težav spet postavimo v močno previsno steno - to vajo lahko delate tudi na drogu. In še nekaj drugih trikov.

 

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.