Seminar in izpiti za opremljevalce športnoplezalnih smeri

Objavljeno: 2. April 2019 - 12:29
Komentarji: 0 komentarjev
Komisija za športno plezanje

Komisija za športno plezanje pri PZS razpisuje seminar za opremljevalce športnopleztalnih smeri.

Seminar in izpiti bodo predvidoma potekali dva vikenda v obdobju od maja do junija, najverjetneje nekje v štajerskih plezališčih. Pogoj za prijavo na seminar je naziv športni plezalec 1 oz. alpinist in dopolnjena starost 18 let.

Seminar za opremljevalce športnoplezalnih smeri bo izveden v primeru vsaj 8 prijavljenih kandidatov/kandidatk.

Seminar in izpiti bodo predvidoma potekali dva vikenda v obdobju maj - junij, najverjetneje nekje v štajerskih plezališčih.

Pogoj za prijavo na seminar je naziv športni plezalec 1 oziroma alpinist in dopolnjena starost 18 let.

Prosimo, da preliminarne prijave pošljete na PRIJAVNICI po elektronski pošti na naslov sportno.plezanje@pzs.si do ponedeljka, 15. aprila 2019.

V enem tednu po roku prijav bodo vsi prijavljeni obveščeni o tem ali bo seminar izveden in v primeru, da bo, tudi o vseh dodatnih podrobnostih izvedbe (datum, lokacija, višina kotizacije, program seminarja).

Dodatne informacije dobite pri vodji seminarja Albinu Simoniču na elektronskem naslovu albin.simonic@gmail.com.

Vir: Komisija za športno plezanje

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.