Seminar in izpiti za opremljevalce smeri v naravnih plezališčih

Objavljeno: 18. Junij 2020 - 16:44
Komentarji: 0 komentarjev

Razpis za seminar in izpit za opremljevalce športnoplezalnih smeri

KŠP bo v letošnjem letu organiziral seminar in izpite za opremljevalce športnoplezalnih smeri v kolikor bo prijavljenih vsaj 8 kandidatov.

Seminar in izpiti bodo predvidoma potekali 11.–12. in 18.–19. julija 2020.

Pogoj za prijavo na seminar je naziv športni plezalec 1 oziroma alpinist in dopolnjena starost 18 let.

Prosimo, da preliminarne prijave pošljete na priloženem obrazcu po elektronski pošti na naslov sportno.plezanje@pzs.si  do ponedeljka, 29. junija 2020.

Kotizacija za udeležbo znaša 150 € in jo boste plačali po roku prijav (v kolikor bo dovolj prijav).

Po roku prijav bodo vsi prijavljeni obveščeni o tem, ali bo seminar izveden in v primeru, da bo, tudi o vseh dodatnih podrobnostih izvedbe (lokacija in program seminarja).

Dodatne informacije dobite pri vodji seminarja na albin.simonic@gmail.com.

Naslovna fotografija: Rajko Zajc.

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.